Draga Ana,
Dva puta u velikom vremenskom razmaku sam sanjala indentican san...Naime sanjam kako Sam u nekom vozu na nekom mostu negde u daljini vidim more,a ispod tog mosta se nalazi kao nekakav trzni centar,kao da je na neki nacin pruga iznad nekog trznog Centra I kao sanjam da treba da odem u taj trzni centar I svaki put kad izadjem iz voza nerviram se jer cu zakasniti da stignem pre zatvaranja Prvi put kada sam sanjala sebe kako vozom idem tamo samnom je u vozu bio samo vozac voza i moja simpatija,drugi put vozac i moja kuma...voz I pruga su prilicno dugacki,more u daljini divno,suncan dan,a trzni centar divan,ali prazan... Iako je u snu sve lepo,ja ceo san sam nervozna jer znam da cu zaksaniti u taj trzni centar I svaki put kad treba da udjem unutra,ja se probudim..Plasim se jer nisam nikad bila na takvom mestu,a sanjam to mesto vec dva puta i sve je isto osim saputnika u vozu.
Hvala unuprad na odgovoru,srdacan pozdrav
San se ponavlja, što ukazuje da nešto što ste započeli i niste dovrsili. Voz i pruga su promena u kojoj aktivno učestvujete, prihvatate situaciju, donekle rukovoditi. Pojava simpatije i kume ukazuje da očekujete podršku a na javi da Vam je bliska osoba dala obećanja.. Ili možda više njih.. Ne verujete u potpunosti. Tržni centar je ispod mosta, što sugeriše da neku situaciju ne vidite jasno, budite oprezni. Most je prelazak, da li će Vaša odluka biti prihvaćena i priznata.. To je strah da ne zakasnite..Strah je dobar znak, uvek nad upozorava da nešto treba popraviti, srediti i ne žuriti. Na kraju to govori da ste odgovorna osoba. Mislim da je velika promena u životu pred Vama, neće biti očekivane podrške ali ćete uspešno prolaziti prepreke.. Nema nazad. Ulazite u novu životnu etapu. Čuvajte se onih kojima ste do sad verovali. Nadam se da ćete se uskoro javiti i pričati o Vašem iskustvu. Veliki pozdrav
Ana
Hvala Vam puno na odgovoru Sada mi je dosta toga jasnije
Zelim da iskoristim priliku da Vam kazem da obozavam vase videe i da me Vas glas umiruje.
Srdacan pozdrav
Poštovana, sanjala sam momka u kog sam zaljubljena da se vozimo autobusom i da je on pijan i ima zadah iz usta, i prilaze dva momka kao kontrolori i hoće da ga izbace iz autobusa zato što je pijan i ja ih molim da to ne urade i kažem sićićemo mi za dve stanice. I ja njega onako pomazim po glavi i kažem mu ajde izlazimo ovde vodim te kući. I to je to. Šta to može da znači? A sanjala sam jedan dan pre toga on i ja sedimo u parku na klupi i on me uhvati za ruku al preplete orste sa mojima i ja ga nežno poljubim u obraz i sćućurim se pored njega i ćutimo i lepo nam je
Draga Ana, moram Vas pitati, sanjala sam jako cudan san. Sanjam da sam na groblju, sumrak, i vidim 2 spomenika koji su polegnuti jedan iznad drugog. Nikog osim mene nije bilo tu, nisam videla bilo kakav natpis, mislim da se nisam ni uplasila zato sto sam tu. Ali me je san potresao kada sam se probudila. Da li mi mozete reci sta ro znaci? Hvala Vam
Pozdrav. Sanjala sam bebu dečaka. Beba je bila jako mirna u snu, nije plakala niti se pomerala. To je bila moja beba koju sam kao ja rodila. U snu se pojavljuje i moja sestra koja mi pomaže oko brige za dete. Da naglasim da nisam u vezi i nemam dece. Šta bi ovaj san mogao da predstavlja? Čula sam da nije dobro sanjati bebe pa me zanima vaše mišljenje?
HVala unapred
Bebu sanjati uglavnom ukazuje da je jedna nova životna faza u najavi.. Naročito, ako nemate porodicu. Često je to znak brige zbog nekih odnosa koje niste rešili sa bliskim. Beba ukazuje na iznenada ulazak u emotivnu vezu.. Osoba koja je zainteresovana je blizu Vas.. Pojava sestre ukazuje na pomoć u budućnosti.. Šta god se dešava, dobri ljudi će Vam pomoći ako je potreba... Nemoj brinuti