Snovi

Sudbinske karte, Karte za igru, Tarot, Lenormand karte, Gledanje u šolju, Geomantija, Visak, Rune, Snovi, Ji Đing - knjiga promena
anasecret
Site Admin
PostoviCOLON 66
Pridružio seCOLON Sub Apr 17, 2021 8:02 am

Re: Snovi

Post od anasecret »

Sanjati led-zimu. Hodati po zaleđenoj površini, osećati strah od gubitka ravnoteže i pada.
Ovakvi snovi se pojave u trenutku kad ste u strahu za ishod događaja. Borba za ravnotežu na ledu sugeriše na Vaš strah na javi da se ne obrukate, ne ispunite ono što ste obećali. Led je sužena mogućnost delovanja i spoljne prepreke u putu, ideji, ostvarenju. Ukazuje na Vaš strah da ne budete ostavljeni na cedilu. Samoću i prepuštenost samom sebi. Ako se uspešno snalazite na zaleđenoj stazi, to ukazuje na uspešan kraj puta, ishod događaja. Bela boja govori o Vašoj spremnosti da prihvatite odgovornost i da ispravite greške. Sve u svemu, najava bolje životne etape i poboljšanja na svim poljima. Ukoliko padate i imate poteškoća, sigurno ćete saznati ko Vam se suprotstavlja i unosi nemir. Budite oprezni u komunikaciji sa bliskim. 

Zoe
PostoviCOLON 3
Pridružio seCOLON Ned Maj 16, 2021 6:27 am

Post od Zoe »

Draga Ana,
Da li bi ste mogli da mi protumačite san koji me mnogo uznemirio. Sanjam zimu i da idem sa sestrom po šinama gde idu tramvaji.. Oni su potpuno novi i prolaze pored mene vrlo blizu a nijedan me nije zakačio. 
Posle toga, sanjam da idem sa sestrom po sred puta i u daljini ide prema nama kamion i putničko vozilo. Moja sestra uzima kamen i gadja auto koji se prevrće.. Ja u šoku.. Niko nije stradao, ljudi izlaze iz tog automobila a ja plačem i pomišljam na dolazak policije.. Svesna sam da je to moja sestra uradila da bi sprečila da nas taj auto ne zgazi.. Onda sanjam popa koji mi kaze: da li je sve vredno toga? 
Mnogo bi mi značilo kad bi ste mi odgovorili. Pratim vas od početka na you tubu.. Znam da ste iskreni i da ne uvijate stvari u celofan.. Mnogo vam hvala unapred na odgovoru
anasecret
Site Admin
PostoviCOLON 66

Post od anasecret »

Hvala Vam na praćenjnju mog YouTube kanala. Elem, da odgovorim na Vaše pitanje. Sigurno ste u prelomnom periodu, tramvaj govori o putu koji se otvara i novim periodom pred kojim su izazovi. Hladnoća ukazuje da nije sve spremno. Prisustvo sestre je pomoć. Međutim, ona radi nešto što Vas plaši. Ona je neko ko Vas brani, kao da imate skrivenog zaštitnika koji Vas usmerava. Strah je dobar da se oseti u snu, ukazuje na ishod koji je brz ali na njega utiče neko drugi. Doslovno, zavisan položaj u kome ste. Sveštenik je Vaša savet ili opomena da se trgnete. San predakazuje pomoć dobrih ljudi ali i Vašu potrebu za sigurnost u budućem periodu. Ne brinite, strpljivo u Vašem budućem poduhvatu. 

Zoe
PostoviCOLON 3

Post od Zoe »

Draga Ana, 
Sta znači kad vam se u snu javi glas i prenese vam poruku vezano za Boga.. Poruka je vezana za nešto što mene tišti i vezano za nešto što jako želim a nisam ostvarena. To me mnogo sekira već godinama i onda mi u snu glas kaze: Bog se mogo sekira što se ti sekiraš zato što... 
Ako može bilo ko od članova da mi kaže šta to znači.. Mnogo bi mi značilo. Unapred sam zahvalna. 
Draga Ana, izvinite ali da li geomantija može da da odgovor... U poslednje vreme mnogo sanjam čudne snove.. I to me plaši.. Ako ikako stignete da mi odgovorite, molim vas. Mnogo hvala. 

anasecret
Site Admin
PostoviCOLON 66

Post od anasecret »

San koji ste sanjali, takvi snovi su retki.. Naročito glas koji Vam se obraća. Pretpostavljam da ste već imali ovakve snove. Bog I sve na temu religije ukazuje na trenutnu krizu ili da se nešto što je dugo potisnuto počinje rešavati. Ovaj san je rezultat trajanja nekog stanja dugo. Uglavnom je to trauma koja je iza Vas, mislite na javi o njoj ali u snu dobija drugu dimenziju.. BOG je simbol uzvisenih želja, rada po pravilu, religije, moralnosti. Ili zašto je meni Bog dodelio nešto ili nije. Briga može ukazivati da se pripremite na obrt u životu. Ko brine.. BOG.. to bi trebalo biti nešto što je nagrada Vama.. Glas je dobićete vest.. Od koga? Podsvest, već ste je dobili. Ovo je san upozorava da se manifestacije počinju dešavati.. Ne brinite jer Bog brine. Ukazuje da ste zaštićeni.. Elem, vrlo teško za tumačenje u jednom pasusu. Nadam se da ćete odgovor dobiti brzo.. I ne brinite! 

Zoe
PostoviCOLON 3

Post od Zoe »

Mnogo Vam hvala. Umirili ste me. Želim vam mnogo sreće u životu. Divni. 
BUTTON_POST_REPLY